Kom in de Kas 2014 Deel III

  • 0
  • maart 24, 2014

Samen met Daniëlle Ducheine werk ik, Karen de Bondt, aan een kunstwerk van meer dan 26m2 voor Kom in de kas. De landelijke opening is op 3 april 2014 in Brakel bij de kas Mans Flowers.
In de Bommelerwaard worden de deuren van de kassen opengesteld voor publiek op zaterdag 5 april 2014. Bijzonder dit jaar is de samenwerking met de KunstKiezel en klei waardoor er in elke kas 2 of 3 kunstenaars aanwezig zullen zijn en daar hun werk tentoonstellen. Vandaar dat er ook Kunst in de kas gezongen wordt. De kinderen zingen niet alleen maar maakten een stukje van het kunstwerk tijdens de workshops die Daniëlle en Karen op diverse scholen in de Bommelerwaard gaven.

Landelijk gaan de deuren van de kassen open op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014. Deze video is gemaakt door Tom Metz, BastaProducer en is tot stand gekomen ism de mensen van de stichting Kom(Kunst) in de Kas Bommelerwaard, Rabobank Bommelerwaard, de kunstenaressen Karen de Bondt en Daniëlle Ducheine, Zangeres Michelle Bullens, zanger Coen Babelowski en Kunst, Kiezel en Klei.

KOM EENS KUNST KIJKEN IN DE KAS!

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via de knop hiernaast Contact ons